Udlejning af forsamlingshuset

I kalenderen kan du se hvornår forsamlingshuset er optaget.

Du kan kontakte Annemette Kop Søgaard på forsamlingshusets telefon 2320 3476 for at booke forsamlingshuset eller for nærmere info. Du kan indtale en besked på telefonsvareren, så ringer vi tilbage. Ellers send en sms om at vi skal ringe til dig

Ved booking forfalder hele lejen til betaling. Booker du mere end et år i forvejen, opkræves lejen først i januar måned det pågældende år.

Leje af forsamlingshuset koster 2.000 kr. at leje pr. døgn. inklusive rengøring, som nu er obligatorisk. Ekstra døgn kan aftales nærmere.

Er du ikke allerede medlem af vores forening, skal du være opmærksom på, at der tillægges et medlemskontingent på 350 kr. til udlejningsprisen, da vi for at følge Skats regler kun må udleje til medlemmer af foreningen.

Lidt om huset:

Der er plads til 90 siddende gæster.

Der er stole, borde og service inkluderet i lejen, ligesom der forefindes duge i nervøst velour i forskellige farver, samt lysestager og vaser til fri afbenyttelse.

Vores nye køkken fra 2019 er veludstyret med stor professionel damp-ovn, alm ovn, 6 gasblus, opvasker, kaffemaskine og stort køleskab/fryseskab. Der er god plads til at lave mad.

Vores hus er med helt nye toiletter herunder et handicaptoilet.

Der er ligeledes støbt handicap-rampe ved hoveddøren.

En normal lejeperiode starter kl. 10:00 om formiddagen og slutter næste dag kl. 10:00. Nøglen udleveres ved lejens begyndelse. Ønsker man at have huset i en længere periode, f.eks fordi man gerne vil dække bord aftenen før et arrangement, kan man mod betaling arrangere dette, såfremt huset er ledigt.

Ved arrangementer på hverdage, laves aftale om hvornår nøglen kan udleveres (som regel dagen før arrangementet).